QNB Finansbank 30’uncu yılında

Düzenleyen:
QNB Finansbank 30’uncu yılında

Ekonomi Haberleri

QNB Finansbank, 30’uncu yaşını kutluyor. 30’uncu yıl dolayısıyla medya mensuplarıyla bir araya gelen QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş ve Genel Müdür Temel Güzeloğlu, 1987 yılından bu yana geçen 30 yılın kilometre taşlarını paylaştı.

30 yıl önce 4 milyon dolar sermaye ile kurulan bankanın bugün 3,2 milyar dolar sermayeye ulaştığını, 13 bin 500 kişiye istihdam sağladığını, bir gün sonra işe girecek birinin alacağı sicil numarasının 55 bin olacağını söyleyen Aras, çalışan 13 bin 500 kişi arasında QNB’den çalışan bulunmadığını ifade etti. Anadolu’ya çağrı merkezi kuran ilk banka olduklarını, dünyanın sayılı üniversitelerinden olan Harvard’da başarılarının 4 defa örnek vaka olarak öğrencilerle paylaşıldığını söyleyen Ömer Aras, bu kasım ayında da aynı programa enpara.com için gideceklerini ifade etti.

EN İYİ BANKACILARI YETİŞTİRDİK

Bankanın 30 yıllık süreçcte 6 genel müdürü olduğunu, hepsinin içeriden geldiğini söyleyen Aras, bugün finans sektörüne 25 genel müdür ve 62 genel müdür yardımcısı verdiklerini dile getirdi. Kredi Garanti Fonu destekli kredilerde iyi seviyelere ulaşarak kredi pazar paylarını 14 milyar lira ile yüzde 6,5 seviyesine yükselttiklerini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...