İki tarafta da telaş var! Son uçuş yoğunluğu

Düzenleyen:
İki tarafta da telaş var! Son uçuş yoğunluğu

Ekonomi Haberleri

Irak Kürt Bölgesel Yönetimindeki (IKBY) Erbil ve Süleymaniye Havalimanlarından tüm uluslararası uçuşların dün saat 18.00 itibarıyla askıya alınması, havaalanlarında yoğunluğa sebep oldu.

Yolcular, dün saat 18.00’de yapılan son sefere bilet alabilmek için yarışırken, bilet bulamayanlar birkaç gün içinde ülkeye dönebilme yolu bulmak için havaalanından ayrıldı. İstanbul ile Erbil arasında ticaret yaptığını söyleyen  bir yolcu “Birçok arkadaşımız bilet bulamadı. İnşallah 4-5 gün sonra gelebilirler” derken, uçuş yasağının kaldırılmasını beklediklerini ifade etti. Öte yandan Irak’ın Erbil ve Süleymaniye şehirlerinden Türkiye’ye gelenler de Atatürk Havalimanı’nda farklı bir yoğunluğa sebep oldu. Erbil’den gelen uçakla Türk iş adamları ve işçilerin yoğunlukta olduğu gözlendi. THY’nin dün 12.10’da yapılması planlanan Süleymaniye seferi de iptal edildi. İHA

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...