Tolga'sız Galatasaray, Feghouli'li sisteme bu akşam geçiş yapacak

Düzenleyen:
Tolga'sız Galatasaray, Feghouli'li sisteme bu akşam geçiş yapacak

SPOR Haberleri

Igor Tudor, Fenerbahçe derbisine kadar dinlendirilmesi öngörülen canı ciğeri Tolga’nın yerine Cezayirli oyuncuyu monte edecek ve onu kazanmaya bakacak.

Sezona Aslan gibi giren ve temposuyla rakiplerini bunaltan Galatasaray’ın bu sezonki en önemli dişlisi ne ilginçtir ki yeni bir transfer değil geçen sezonun en çok eleştirilen oyuncusu Tolga Ciğerci’ydi. Ayrıca Tolga Avrupa liglerinin de değerlendirmeye alındığı istatistiklerde en fazla gol atan orta saha konumundaydı (5 gol). Sağlık heyeti kalıcı ve kulübe daha çok zarar verecek bir durumdan kaçınmak adına Tolga Ciğerci’nin 2 hafta dinlendirilmesini uygun gördü. Fenerbahçe derbisine kadar riske edilmeyecek olan Tolga Ciğerci bu sezon ilk defa bu akşam takımını yalnız bırakacak. Bu da bir anlamda teknik direktör Igor Tudor adına test maçı olacak. Sakatlığı tam olarak geçen ve ilk Bursa deplasmanında forma giyen (sonradan) Feghouli takıma monte edilecek. 

Latovlevici de dinlenecek

Formda bir Tolga’nın varlığında kesilmesi zor görülürken ve Hırvat teknik adam da Feghouli’ye yer açmaya çalışırken böyle bir fırsat doğdu. Tudor hem Tolga’yı riske atmayacak hem de Cezayirli oyuncudan faydalanmaya çalışacak. Mecbur kalmadığı sürece kazanan kadroyu bozmayan Tudor mecburi bir değişiklik daha yapacak. O da sakatlık sebebiyle. Hafif sakatlığı olan ve iki haftadır forma şansı bulamayan Martin Linnes, Latovlevici’nin yerine tekrar 11’e girecek. Bilindiği gibi Latovlevici  adale sakatlığı sebebiyle iki idmanda yer alamamıştı.

Göksenin yeniledi

Galatasaray Odeabank’ın formasını giyen Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme yenilediğini açıkladı. Göksenin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en iyi taraftarının önünde sarı-kırmızı renklere yıllarca hizmet ederim inşallah” dedi.

Tudor hatırası

Karabük maçı bugün Igor Tudor açısından ayrı bir anlam taşıyor. Hırvat çalıştırıcının Türkiye kariyerindeki ilk takım olan Karabük, sarı-kırmızılı takıma karşı son galibiyetini geçen sezon Tudor döneminde 2-1 ile almıştı. Karabük adına deplasmandaki son galibiyet ise 16 Kasım 2012’de (1-3).

Gol yağmuru!

Galatasaray’ın bugün Karabük’le Türk Telekom Stadı’nda yapacağı maçta yağmur bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım da iç sahadaki gol üstünlüğünü taraftar desteğiyle skora yansıtmayı planlıyor. Bu sezon her maçta rakip fileleri havalandıran Cimbom’un içeride 3 maçta 9 golü olduğunu hatırlatalım.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...