Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ablasını kaçıran eniştesini 6 yıl sonra vurdu

Düzenleyen:
Ablasını kaçıran eniştesini 6 yıl sonra vurdu

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te ablasının severek kaçtığı Ercüment Koyun’yı (25) 6 yıl sonra av tüfeğiyle vuran şahıs yakalandı. Ağır yaralanan Eniştenin bacağı kesildi.

Olay geçtiğimiz hafta Şehitkamil İlçesi, 29 Ekim Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ahmet G. eniştesi olan Ercüment Koyun'u bir bahaneyle ara sokağa çağırdı. İddiaya göre daha sonra tartıştığı eniştesinin bacağına av tüfeğiyle 4 el ateş eden Ahmet G. kayıplara karıştı. Olay sonrası Ercüment K. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ahmet G. ise 3 gün sonra polislerce yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Ercüment Koyun (25) tanıştığı Büşra G.’yı ailesinden 4 defa istemesine rağmen olumsuz yanıt aldı. Daha sonra çift kendi istekleri ile kaçmalarının ardından araya büyükler girdi ve ailenin de rızası alınarak düğün yapıldı. Evliliğin üzerinden geçen 6 yılın ardından ise Büşra G.’nin kardeşi eniştesini av tüfeği ile vurarak yaraladı.
Ahmet G. emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...