Erdoğan: İntikam alacağız, affımız yok!

Düzenleyen:
Erdoğan: İntikam alacağız, affımız yok!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin en büyük 5. alışveriş merkezinin açılış töreninde Erzurum'da vatandaşlara hitap etti.Terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Şehadete yürüyen bu gençlerimizin intikamını alacağız ve onların kanını yerde bırakmayacağız. Bu konuda affımız yok." dedi..

Konuşmasından satır başları;

"Yapımı tamamlanan fuar merkezi kendi alanında Ortadoğu'nun en büyük tesisi. 12 bin kişiyi ağırlama kapasitesine sahip.Erzurum, Doğu ve Batı koridorunun haline geliyor. Yapılan yatırımları saysak günler buna yetmez."15 yılda ülkemizi 3 kat büyüttük ve zenginleştirdik. Dünya bizi neden kıskanıyor? İşte bu noktalara geldiğimiz için. Hükümete gelir gelmez başlattığımız savunma sanayi seferberliğimizin meyvelerini yeni yeni alıyoruz. İnsansız hava aracından füzeye, tanktan topa, uçaktan uyduya, tüfekten tabancaya kadar olan ihtiyacımız ne varsa, kimseye bağımlı olmadan üretmeyi hedefliyoruz. Çok ciddi mesafe katettik. Elbette hala çözmemiz gereken sıkıntılar var ama şu halimizle bile terörle mücadelemizi kimseye muhtaç olmadan sürdürebilecek durumdayız. Bu Feto denilen adam, ümmeti parçaladı ümmeti maalesef. Fakat şu anda nerede? Amerika'da. Amerika ona 400 dönüm arazi tahsis etmiş, orada beyler gibi yaşıyor. Buradan kaçanların bir kısmı da yanında. Ama bir kısmı da nerede yaşıyor, dünyanın değişik yerlerinde. Sığınacak delik arıyorlar. Nereye kaçarsanız kaçın biz de sizi kovalayacağız."

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...