İngilizler resmen duyurdu! 14 milyon euroya...

Düzenleyen:
İngilizler resmen duyurdu! 14 milyon euroya...

SPOR Haberleri

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Manchester United ve Liverpool'un Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'yı istediğini yazdı.

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Manchester United ve Liverpool'un Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'yı istediğini yazdı. Haberde, Trabzonspor'un 14 milyon Euro değer biçtiği oyuncu için iki ezeli rakibin savaşa hazır olduğu yazılırken iki takımın da oyuncunun performansını yakın markaja aldığı kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerde Monaco'nun da 20 yaşındaki yıldızı listesine aldığı belirtilirken, Trabzonspor'un oyuncuyu özellikle devre arasında elinden çıkarmak istemediği biliniyor.

Trabzonspor ile 2022 yılına dek kontratı bulunan Yusuf'a; bu iki dev dışında Sevilla ve Dortmund'un da talip olduğu iddia edildi. Yusuf geçen sezon patlama yaparken, bu yıl da Trabzonspor formasıyla çıktığı 6 maçta 2 asist yaptı. Genç yıldız ayrıca Lucescu'nun açıkladığı Milli takımda da yer buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...