Hakkâri’de bir araç imha edildi!

Düzenleyen:
Hakkâri’de bir araç imha edildi!

GÜNDEM Haberleri

Hakkâri'de terör örgütüne yönelik operasyonda antitank roketatar mühimmatı ve tuzaklanmış olabileceği değerlendiren bir aracın imha edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet  Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre  edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.Bu kapsamda dün kent merkezinde güvenlik güçlerince operasyon  düzenlendiği aktarılan açıklamada, merkeze bağlı Oğul köyü Çukurca yol ayrımında  saat: 07.00 sıralarında tespit edilen antitank roketatar mühimmatının Patlayıcı  Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından olay yerinde imha edildiği kaydedildi. Açıklamada, il merkezindeki Öküz Tepe bölgesinde saat.08.00  sıralarında görevlilerce yürütülen arazi arama tarama faaliyeti neticesinde  bölücü terör örgütü mensuplarınca kış üslenmesi için hazırlanmış çok sayıda  yaşamsal malzeme ele geçirildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...