Mursi yanlılarına ateş açıldı, 4 ölü

Mursi yanlılarına ateş açıldı, 4 ölü

DÜNYA Haberleri

Mısır'ın başkenti Kahire'de Mursi'ye destek yürüyüşü düzenleyenlere açılan ateşte 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Mısır'ın başkenti Kahire'nin güneyindeki el-Heram mahallesinde Muhammed Mursi'ye destek yürüyüşü düzenleyenlere açılan ateşte 4 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Mısır'ın başkenti Kahire'nin güneyindeki el-Heram mahallesinde devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek yürüyüşünde Mursi'nin tutulduğu kışlaya yürümek isteyen gruba ateş açıldı. Açılan ateşte 4 kişi hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Kahire'deki Rabiat'ul Adeviyye Meydanı'nı dolduran on binlerce Mursi yanlısı, ordunun yönetime el koymasını protesto ediyor. Günlerdir Mursi karşıtı gösterilere sahne olan Tahrir Meydanı ise nispeten sakin görünüyor. Muhammed Mursi yanlılarınca "Ret Cuması" adı altında düzenlenen gösteri için Nasır City'deki Rabiatu'l-Adeviyye Meydanı'na akın eden göstericiler, "Uyan Sisi, liderimiz Mursi", "Mursi çok yaşa", "Bozguncuların aramızda yeri yok" sloganları atıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...