Şehitler dualarla uğurlandı

Düzenleyen:
Şehitler dualarla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye, vatan için canını feda eden dört evladına ağlıyor... Ağrı’daki çatışmada 2 uzman çavuş ile 2 korucumuz şehit düştü... Şehit Uzman Çavuş Mehmet Bolat 38 gün önce evlenmiş, ardından vatan görevine koşmuştu. Bir diğer kahraman Yahya Acar ise geride 4 evlat bıraktı. Şehidin kızı “Babamın intikamını alacağım” diye haykırdı.

Doğubeyazıt şehitlerinden Adanalı Uzman Çavuş Mehmet Bolat’ın şehadetinden 38 gün önce dünyaevine girdiği öğrenildi. 
Şehitler dualarla uğurlandı
Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde, önceki gün terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan 2 uzman çavuş ile 2 güvenlik korucusu son yolculuklarına uğurlandı. Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda düzenlenen törende, şehit Uzman Çavuşlar Mehmet Bolat ve Ramazan Bağlan ile güvenlik korucularından aynı zamanda köy muhtarı olan Cemal Budak ve amcasının oğlu Yunus Budak’ın Türk bayrağına sarılı tabutları katafalka konuldu ve öz geçmişleri okundu. İl Müftüsü İbrahim Gemici’nin okuduğu duanın ardından şehitlerin naaşları memleketlerine gönderildi. Şehit Uzman Çavuş Bolat Adana’nın Kozan ilçesinde, korucular Cemal Budak ile Yunus Budak Ağrı merkeze bağlı Çatalipaşa köyüne dualarla defnedildi. Bağlan’ın cenazesi ise Afyonkarahisar’da toprağa verileceği belirtildi.  Şehitlerin naaşları taşınırken bazı vatandaşlar “Kahrolsun PKK” sloganları attı. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Bolat’ın (33) henüz 39 günlük evli olduğu, 15 gün önce görev için Bolu’dan Ağrı’ya gittiği ve ailesiyle son olarak 3 gün önce görüştüğü, evli olan Ramazan Bağlan’ın (27) ise 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu, Tokat’ta görev yaptığı ve geçici görevle Ağrı’ya gittiği öğrenildi. Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK’lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar ise Samsun’un Havza ilçesinde ebediyete uğurlandı.
Şehitler dualarla uğurlandı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...