‘Uyanık olun’ genelgesi

Düzenleyen:
‘Uyanık olun’ genelgesi

GÜNDEM Haberleri

Kendilerini ‘hukuk müşaviri’ ve ‘teşkilat müfettişi’ diye tanıtıp, AK Parti teşkilatlarında teftişe çıkan sahtekârların olduğu tespit edildi.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kendilerini AK Parti adına “hukuk müşaviri” ve “teşkilat müfettişi” olarak tanıtarak “il ve ilçeleri teftiş, kontrol, görevden alma, toplu istifa talepleri konusunda Genel Başkan tarafından tam yetki ile donatıldığını” iddia eden sahtekârların ortaya çıktığının tespit edildiğini belirterek, bu konuda teşkilatlara uyarıda bulundu. Yazıcı, 81 il başkanlığına “dolandırıcılık ve sahtekârlık olayları” başlıklı bir uyarı yazısı gönderdi. Kendilerini AK Parti Genel Başkanı adına tam yetkili olarak tanıtarak özellikle kongre sürecinde teşkilat mensuplarını tedirgin ederek, gösterdikleri sahte yetki belgesi ile maddi çıkar sağlamaya çalışan dolandırıcılar tespit edildiğini ifade eden Hayati Yazıcı, şu uyarılarda bulundu: Teşkilat mensuplarımızın bu tarz dolandırıcılık ve sahtekârlık olaylarına karşı uyanık ve dikkatli olmaları büyük önem arz etmektedir.
İl teşkilatlarına gönderilen uyarı yazısıyla birlikte bir şüphelinin hazırladığı “sahte yetki belgesi” de gönderildi. Sahte yetki belgesinde, kendisini partinin “hukuk müşaviri” ve “teşkilat müfettişi” olarak tanıtan kişinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın sahte imzalarını da kullandığı belirlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...