Temaşehir sakinleri etkinlikte buluştu

Düzenleyen:
Temaşehir sakinleri etkinlikte buluştu

EMLAK Haberleri

Emlak Konut’un Konya Meram’da gelir paylaşım modeliyle inşa edilen ilk ve tek projesi Temaşehir, 1. yılını ev sahipleri ile düzenlediği yemekle kutladı. İkonia Garden’da düzenlenen etkinliğe Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve ev sahipleri katıldı.

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Temaşehir ile Konya’da proje inşa etmenin yanı sıra dostluklar da inşa ettiklerini belirtti. Dereli “Temaşehir’de bugüne kadar çok büyük emekler sarf ettik. Amacımız ve hedefimiz Konya’ya en iyisini vermek. Yurtiçinde İstanbul, Çanakkale ve Kırklareli’ndeki projelerimize Konya’yı da ekledik. Bizler burada konut projesi inşa etmenin yanında dostluk da inşa etme gibi bir sorumluluğumuz da var” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Katılımcı aileler yeni komşuları ile tanışma fırsatı yakalarken, projenin son durumu hakkında da detaylı bilgi sahibi oldu.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...