Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da inanılmaz olay!

Düzenleyen:
Konya'da inanılmaz olay!

YAŞAM Haberleri

Konya’da 33 haftalık hamile olan 36 yaşındaki kadının, tuvalet ihtiyacını giderdiği sırada doğum yaptı, tuvalete düşen bebeği hayatını kaybetti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal konu ile ilgili açıklamasında "Gebe anneler beklenmedik ani bir refleks gibi bir tuvalet ihtiyacı hissettikleri zaman tuvalete gitmesinler" uyarısında bulundu.

Konya’da 33 haftalık hamile olduğu öğrenilen 36 yaşındaki kadının, tuvaletini yaptığı sırada gerçekleşen doğum sonrası tuvalete düşen bebeği hayatını kaybetti. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 yıl önce hamile kalan ve bebeği ölü doğan 36 yaşındaki L.K., yıllar sonra tekrar anne olmaya karar verdi. 33 hafta önce hamile kalan L.K. önceki gün öğlen saatlerinde tuvalet ihtiyacını giderdiği sırada bir anda doğum gerçekleşti. Bu sırada dünyaya gelen bebeğinin tuvalete düştüğü gören L.K., yakınlarından yardım istedi. Kadının yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil sağlık Servisi ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde tuvalete düşen bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Doğum yapan L.K. ise ambulansla Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İkinci çocuğunu da kaybederek büyük üzüntü yaşayan L.K.'nin hastanedeki tedavisinin hala sürdüğü öğrenildi.
Konya'da inanılmaz olay!
Olay sonrası adrese sevk edilen polis ekipleri evde incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından bebek bir beze sarılarak evden çıkarılarak cenaze aracına konuldu. Bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Konya eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Konya'da inanılmaz olay!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...