Kılıçlar çekildi

Kılıçlar çekildi

SPOR Haberleri

Daha önce "Ya bu karar değişir ya da kararı alanlar" diyen G.Saray Yönetimi, Demirören'i devirmek için kolları sıvadı

TFF'nin yabancı kontenjanı ile ilgili kararının ardından gözler Galatasaray'a çevrildi. Daha önce "Ya bu karar değişir ya da kararı alanlar" açıklamasını yapan Ünal Aysal ve yönetimi sert çıktı. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada TFF Yönetimi'nin görevi bırakması için "çalışmalara" başlanacağı ifade edildi. Açıklamada, "TFF yanlışında ısrar ederek takımlarımızı sportif açıdan mahkûm durumda bırakmıştır. Kendi seçmeni ve varoluş sebebi olan kulüplerin en gerçekçi taleplerini bile görmezden gelen bir TFF'nin artık ne tarafsızlığından ne de meşruiyetinden bahsedilemeyeceği açıktır" denildi.
ADALET DİVANI'NA GİDİYORLAR
"Bizim için artık bu talihsiz dönemin sonrasını beklemek ve bunun için çalışmaktan başka bir alternatif kalmamıştır" şeklinde devam eden açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü, bu federasyon işbaşına geldiği günden beri en haklı olduğu olaylarda bile negatif cevap ve tutumlara maruz kalmıştır. Bunların artık tesadüfi olduğunu düşünmek aşırı iyimserlik olur" ifadeleri kullanıldı. Diğer taraftan sarı-kırmızılılar konuyu Avrupa Adalet Divanı'na taşımaya hazırlanıyor. Drogba, Sneijder, Riera, Muslera, Amrabat, Dany, Eboue gibi AB pasaportu olan oyuncuların Avrupa Adalet Divanı'na şahsen başvuruda bulunacağı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...