Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Düzenleyen:
Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

YAŞAM Haberleri

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerinin yaptıkları operasyonda aralarında cezaevi firarisi de olan 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 2 farklı operasyonda üzerlerinde çok sayıda uyuşturucu madde bulunan 7 kişiyi gözaltına aldı.
Operasyonda gözaltına alınan Yasin M., O.K., Z.Ş., T.Ç., M.K.B., A.T. ve M.S. isimli şahıslar “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Firari şahıs suç makinesi çıktı
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Yasin M. isimli şahsın, Zonguldak’ta cezaevinden firar ettiği ve 10 yıl gasp, 8 yıl da hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezasının olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...