Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Sezer'i borsaya bildirdi

Beşiktaş Sezer'i borsaya bildirdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Fenerbahçe'den Sezer Öztürk ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için sarı lacivertli kulüple görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. nbsp;Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda "Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için Fenerbahçe Spor Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı. nbsp;Sabah saatlerinde Fenerbahçe kulübü, Sezer Öztürk konusunda Beşiktaş ile görüşmelerin yapıldığını ancak anlaşmanın henüz sağlanmadığını açıklamıştı.
İşte Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama...
"Futbolcumuz Sezer Öztürk'ün Beşiktaş JK'ye transferine dair bazı medya kaynaklarında bir takım haberler yer almaktadır. nbsp;Konuyla ilgili olarak Beşiktaş JK nbsp;ile bir görüşme gerçekleşmiş olmakla beraber, herhangi bir anlaşmaya varılmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...