Samsung Galaxy Note 3'e dair en yeni bilgiler

Samsung Galaxy Note 3'e dair en yeni bilgiler

TEKNOLOJİ Haberleri

Note serisinin en son üyesi Samsung Galaxy Note 3 ile ilgili taptaze bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy ailesi sayesinde popülerliğini yitirmeyen Samsung, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına sunduğu geniş model yelpazesiyle gündemde kalmayı başarıyor. Galaxy S4 ile önsipariş ve satış rekorlarına imza atan Güney Koreli firmanın yeni hedefi ise Android 5.0 uygunluğu için Ram performansını arttırmak. Galaxy Note ailesinin şimdilik amiral gemisi Note 2'nin ardından duyurduğu Galaxy Mega ile Phablet teknolojisinin hızla yayılmasını sağlayan Samsung, yeni haberleriyle kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Note 2'deki başarısıyla beraber popülerliğini arttıran Koreli firma, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarıyla Note 3 modeli haberini paylaşmıştı. Korea Economic Daily gazetesinde yer alan habere göre, Samsung'un yeni amiral gemisi olması beklenen Note 3'ün, 3 GB Ram ile görüneceği biliniyor. Böylelikle Güney Koreli kardeşi LG'nin Optimus G2'sini daha çıkmadan gölgesinde bırakabilecek. Bunların Samsung tarafından resmi doğrulama gelene kadar birer söylenti olduğunu hatırlatırken, mobil pazardaki ürünlerde bulunan en iyi donanıma sahip olmak, günümüz koşullarında hem zorunluluk hem de tercih sebebi sayılabiliyor.
13.1 MP kameranın yer aldığı modelde 5.9 inç büyüklüğünde bir ekran ve Snapdragon 800'ün 4 çekirdekli işlemcisi bulunuyor. Çıkış tarihi olarak en geç Eylül'ü işaret eden Samsung, bakalım bundan önceki söylentileri gerçekleştirdiği gibi bu konuda da bizleri yanıltmadan 3 GB'lık Note 3 ile karşımıza çıkacak mı? Bekleyip göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...