Erdoğan'dan flaş MTV açıklaması

Düzenleyen:
Erdoğan'dan flaş MTV açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Motorlu Taşıtlar Vergisi zammının Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşüleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MTV'ye yapılan yüzde 40 zam oranıyla ilgili, "Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir" ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan motorlu taşıt vergisiyle ilgili ilk açıklama geldi. Erdoğan, yüzde 40'lık zammın Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşüleceğini söyledi.

"GENELKURMAY BAŞKANIMIZ İRAN'A GİTTİ"

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ile bir süre sohbet eden Erdoğan, "Genelkurmay Başkanımız İran'a gitti." dedi.

"HER AN HER ŞEYE HAZIR OLALIM"

Erdoğan'ın "Biz her an hazır olalım her şeye." sözlerine komutanlar "Hazırız." diye karşılık verdi.

İRAN ZİYARETİ: SÜREÇ İÇİN YOL HARİTASINI BELİRLEYECEĞİZ

İran ziyareti konusunda ise Erdoğan şöyle konuştu:

"Yüksek düzeyli stratejik konsey toplantısıdır. Ama bunun içeriğinde, şu anda aktüalitesi çok zengin olan Kuzey Irak durumu var. Kuzey Irak konusunu da görüşeceğiz. Gerek Sayın Ruhani ile gerekse Hamaney'le görüşmelerimiz olacak. Bu görüşmelerden sonra süreç için ciddi yol haritasını belirlemiş olarak dönmüş olacağız."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...