Beşiktaş'tan transfer bombardımanı

Beşiktaş'tan transfer bombardımanı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için görüşmelere başlandığını, Ömer Şişmanoğlu'nu da kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için sarı lacivertli kulüple görüşmelere başlandığını borsaya bildirirken, Ömer Şişmanoğlu'nu da kadrosuna kattığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda "Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için Fenerbahçe Spor Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı. Beşiktaş, Medical park Antalyaspor'dan Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattığını açıkladı. Beşiktaş'tan borsaya gönderilen yazıda, "Futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nun transferi için Antalya Spor Kulubü ile 1.650.000 avro Fesih tazminatı ödenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...