Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

“İki takım da 1 puanı hak etti”

Düzenleyen:
“İki takım da 1 puanı hak etti”

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Şeref Çiçek, Trabzonspor mücadelesinin ardından basın toplantısında konuştu. Çiçek, “Bol pozisyonlu karşılaşmada 2 takım da 1 puanı hak etti” dedi.

Şenol Güneş’in cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Şeref Çiçek, 2-2 biten Trabzonspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Seyredenler açısından iyi bir gece olduğunu söyleyen Çiçek, “4 gol ve pek çok gol pozisyonu vardı. Bizim açımızdan bu maçta puan kaybetmek iyi olmadı. Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir maç yaşadık ancak ligde istediğimiz sonucu alamadık. Trabzonspor da çok iyi oynadı. 2-1 öne geçtiğimizde Lens’in pozisyonu kırılma anı oldu. 3-1 olabilirdi mücadele. Oyunu galipken tutabilsek kazanabilirdik. Bugün iki takımın da 1’er puanı hak ettiğini düşünüyorum” dedi.

Şeref Çiçek, basın toplantısında soru kabul etmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...