Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okul gezisi adı altında FETÖ elebaşına ziyaret

Düzenleyen:
Okul gezisi adı altında FETÖ elebaşına ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Ankara Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında TSK’dan ihraç edilen subay Mehmet Aktaş hakkında “silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçundan iddianame hazırlandı.

Ebru Karatosun ANKARA - Şüpheli Aktaş, iddianamedeki ifadesinde örgütle olan tüm bağlantısını itiraf etti. Örgüt içerisinde kendisine, “Talha” kod isminin verildiğini anlatan Aktaş, annesinin adına kullandığı telefon hattına ise 2014 yılında ByLock yüklendiğini kabul etti. Şüpheli Aktaş, İzmir Askerî Okulunda okurken aldığı maaşın yüzde 10’unu ise örgüte himmet olarak verdiğini belirtti. Şüphelinin itirafındaki en çarpıcı nokta ise Kara Harp Okulunun 2012 yılında ABD’ye düzenlediği gezi sırasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i ziyaret etmeleri oldu. Kendilerinden sorumlu olan üst düzey örgüt abisinin yönetiminde harbiyeli 2 arkadaşıyla birlikte Pensilvanya’ya gittiklerini anlatan Aktaş “Bu kişi bizi Fetullah Gülen’in yanına götürerek, ‘Bu çocuklar Türkiye’den geliyorlar. Üçü de harbiye öğrencisi’ diye tanıttı. Gülen bize, ‘Allah yolunuzu açık etsin’ dedi. Üçümüzün de içinde bulunduğu 30 kişilik bir gruba sabretmekle ilgili bir konuşma yaptı” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...