Cumhurbaşkanı açıkladı: MTV yeniden görüşülecek

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı açıkladı: MTV yeniden görüşülecek

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde (MTV) yüzde 40’lık artış öngören düzenlemenin, Bakanlar Kurulunda yeniden değerlendirileceğini belirtti.

Meclis’in yeni yasama yılının başlaması nedeniyle akşam resepsiyon verildi. Meclis tören salonundaki resepsiyona, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile komutanlar da  katıldı. Erdoğan, “K. Irak konusunda liderler zirvesi yapacak mısınız?” sorusuna, “Perşembe Sayın Bahçeli ile görüşmem olacak. Ondan sonra da duruma göre Sayın Kılıçdaroğlu’na da davet yapmak suretiyle, onun bu konudaki kanaatlerini alırım” diye cevapladı. “Genelkurmay Başkanımız İran’a gitti” bilgisini de paylaşan Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’e dönerek “Biz her an her şeye hazır olalım” deyince, Güler de “Hazırız” karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde (MTV) yüzde 40’lık artış öngören düzenlemenin,  Bakanlar Kurulunda yeniden değerlendirileceğini de belirtirken şunları söyledi: Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...