Minyatürlerle yeni sezona merhaba

Düzenleyen:
Minyatürlerle yeni sezona merhaba

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi (ZKSM), 7 Ekim’deki yeni sezon açılışını, “Nakkaşname” adlı minyatür sergisiyle yapıyor.

Sergide, tezhip ve minyatür sanatçısı Gülçin Anmaç’ın eserleri sanatseverlerle buluşacak. Kültür ve Turizm Bakanlığının “Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı ile Geleneksel Türk El Sanatları Sanatkârı” unvanına sahip sanatçının eserleri, 13 Kasım’a kadar görülebilecek. Yaklaşık 20 yıldır sanat çalışmalarını yürüten Gülçin Anmaç, yurt içi ve yurt dışındaki yüzden fazla sergiye ve uluslararası sanat festivallerine katıldı. Sanatçının çalışmaları 50’den fazla kitapta yer aldı. Geçtiğimiz yıl İstanbul’un en hareketli kültür sanat kurumlarının başında gelen Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi de, yeni sezonda çok sayıda kültürel faaliyete ev sahipliği yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...