Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Auris Touring Sports satışta

Düzenleyen:
Auris Touring Sports satışta

T-Otomobil Haberleri

Toyota, Türkiye’deki hibrit ürün gamını Auris Touring Sports Hybrid ile genişletti.

Yeni station wagon modeli ÖTV teşviği ile birlikte 118.350 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Auris Touring Sports Hybrid, 99 bg’lik 1,8 litre benzinli motor ve 82 bg güç üreten elektrikli motoru bir arada bulunduruyor. Kombine olarak 136 beygir güce sahip olan araç sadece 4,1 lt/100 km yakıt tüketimi ortalaması bulunuyor. Dışardan şarj gerektirmeyen ve priz kullanmayan hibrit teknolojisine sahip olan Auris Touring Sports Hybrid, yüksek sürüş keyfi, sessizliği ile üstün Toyota DNA’sını vurguluyor.

Bozkurt: Hibrit Otomobil Satın Alma Eğilimi Arttı
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt, yeni modelle birlikte Türkiye’deki hibrit ürün gamını altıya çıkardıklarını belirterek “Hibrit modellerimize olan ilginin günden güne arttığını gözlemlemekteyiz. Bu konuda yaptığımız araştırmalarda Türkiye’de hibrit otomobili bilenlerin arasında satın alma eğilim oranı 2014 yılında yüzde 26 iken bu oran 2015 yılında yüzde 63’e 2016 yılında da yüzde 70’e ulaştı. Bu araştırma sonuçları hibrit otomobiller konusunda öncü marka olarak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor’’ dedi. Bozkurt, Amerika ve Avrupa pazarlarını da örnek vererek “Hibrit otomobiller zaman içinde konvansiyonel dizel ve benzinli araçların satışını azaltacak ve tercihler hibrite yönelecek. Bu durum bize hibrit çağının tüm dünyada en az 25 yıl daha süreceğini gösteriyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...