Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı da yenmek istediklerini söyledi

Düzenleyen:
Ozan Tufan, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı da yenmek istediklerini söyledi

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin bir dönem eleştirilen şimdi ise beğenilen ismi, kilolu olduğu iddialarına “Benim meselem değil” derken, şampiyonluk için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Söz Ozan Tufan’da... Bir dönem kilolarıyla, millî maçta saçını düzeltmesiyle gündeme gelen geri planda kalan futbolunu şu sıralarda öne çıkaran Fenerbahçeli oyuncu önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ozan Tufan’dan öne çıkanlar:
- “Hızlı ve iyi başlayan bir Galatasaray, iyi futbol oynayan bir Beşiktaş var. Herkes için güçlü gözüken Beşiktaş’ı yenebiliyoruz. Şimdi dışarıda Galatasaray maçımız var. Geçen sene de orada yenmiştik. Bu sene de yenmek için gideceğiz.”
- “Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor Kadıköy’e geldiğinde hep, ‘Bu sene sıkıntılılar, yeneceğiz’ diye söylemlerde bulunuyorlar. Yıllardır değişmeyen tek bir şey var, o da Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’u Kadıköy’de yenmemiz.”
- “Öncelikli hedefimiz Türkiye’de şampiyon olmak. Bunun için çaba sarfediyoruz. Hocamızın ‘Biz şampiyon olacağız’ sözü var. Bunun için her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan bizim için şampiyon olmak ve taraftarımızı mutlu etmek.”
- “Fenerbahçe’ye geldiğimden beri çalıştığım en iyi hoca Aykut Kocaman. Bazı şeyleri yanlış yapabilirken beni doğruya çeken bir insan. Saha içinde de yanlış yapabileceğim şeyler varken, beni 2-3 dakikalık cümleleriyle hemen motive ediyor.”
- “Burada diyetisyeni, doktorları, kilo ölçümcüleri vs herkes var. Tişörtün bana bol gelmesi, o an fotoğrafta formanın üzerime yapışmasıyla göbeğin çıkması, herkesi yanlış yerlere yönlendiriyor. Kilo sıkıntım olsa ilk başta hocam beni oynatmaz. Benim meselem değil.”
- “Beşiktaş maçında kaçırdığım golden sonra çocuk televizyon kırmış galiba. Bir orta saha oyuncusu bir derbide üç defa gol pozisyonuna girebilir mi, ben giriyorum. Gol kaçabilir, burada kimler ne goller kaçırdı. Bir şeylere zarar verme, bağırma çağırma insanları küstürür.”
- “Fenerbahçe’ye transfer olmamdan itibaren hedeflerimden birisi burada iyi oynayıp yurt dışında kulübümü en iyi şekilde temsil etmekti. Sezon başı beni Benfica istedi. Bazı pürüzler oldu. Burada kalmamdan yana bir sıkıntı yok, zaten benim gönlüm Fenerbahçe’de.” 
Ozan Tufan, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı da yenmek istediklerini söyledi
Alper için itiraz
F.Bahçe, Akhisar deplasmanında tartışmalı bir kırmızı kart gören Alper Potuk’un cezasının indirilmesi için Tahkim Kuruluna başvuracak. Sarı-lacivertlilerin bu konudaki en büyük güvencesi, Alper’e hatalı kart gösterdiği gerekçesiyle gözlemcisinin Bülent Yıldırım’a 7,4 puan vermesi. Alper’e 1 maç ceza gelirse, millî oyuncu Malatya karşılaşmasını kaçıracak ama G.Saray derbisinde görev yapabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...