Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor sezon başı dipte ve topun ağzındaydı şimdi zirvede ve el üstünde

Düzenleyen:
Tudor sezon başı dipte ve topun ağzındaydı şimdi zirvede ve el üstünde

SPOR Haberleri

Galatasaray’da bir dönem âdeta “yerin dibine sokulan” Tudor’u taraftar artık bağrına basıyor, Karabük maçı sonrası soyunma odasında ise takım Hırvat teknik adamı alkışlarla karşılıyor

Galatasaray adına tarihin tersten yazıldığı bir tarih 20 Temmuz 2017. Ve teknik direktör Igor Tudor adına da sorgulamanın tavan yaptığı ve basın toplantısında yerden yere vurulduğu gün. Aradan 2 ay gibi bir zaman dilimi geçti ama topun ağzında olan ve en ufak bir olumsuz sonuçta bileti kesilecek olan Hırvat teknik adam tabloyu da algıyı da tersine çevirdi. Hem de öyle böyle değil. Eylemler de değişti, söylemler de... Taraftar maç öncesinde artık destek verilecekler listesine Igor Tudor adını da ekledi. Yedi haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlik çok önemli bir başarı. Karabük maçı sonrası ise soyunma odasında farklı ve biraz da Tudor adına gurur duyacağı çok mutlu olacağı bir tablo vardı...

> Üç istediler iki verdi
Uzatmada atılan golle kazanılan Karabük mücadelesi sonrasında sarı-kırmızılı oyuncular soyunma odasında hocaları Igor Tudor’u bekledi. Ve Hırvat teknik adam içeriye girdiğinde “alkış tufanı” koptu. Bu ilgi ve sevgiye alkışlarla cevap veren Tudor’dan takımın bir isteği de vardı. Millî ara sebebiyle Tudor takıma 2 gün izin verdiğini açıkladı. Futbolcular ise bunun üç güne çıkarılmasını talep etti. Tudor da millî ara sonrasındaki zorlu fikstürü hatırlatarak bu talebi tatlı dille geri çevirdi. Cimbom’un bundan sonraki maçlarının Atiker Konyaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği mücadeleleri olduğunu hatırlatalım.

GALİBİYET GELDİ AMA...
Bu bize ders olsun

Lider Galatasaray’da keyifler yerinde ama Karabük maçı ciddi bir derslik sınav olarak da değerlendirildi. Çok istekli baskılı ve 2 farkın yakalandığı mücadelede sebep her ne olursa olsun son dakikalarda 2-2’nin yakalanması eleştiri aldı. Teknik direktör Igor Tudor, gerek teknik ekip gerek takım olarak bu maçtan gerekli mesajı alacaklarını söyledi.

MAİCON DA KENDİNİ AŞTI
Kariyer zirvesi

Aslan’ın rakipleri bunaltan ve yırtıcı hali tüm oyunculara sirayet ediyor gibi. İşte onlardan biri de Karabük maçının adamı Maicon. Brezilyalı savunma oyuncusu ligde çıktığı 7 maçta 3 gole imza atarak kariyerinin en yüksek gol rakamını egale etti. Maicon, Porto formasıyla ligde 2011-2012 sezonunu 20 maçta 3 gole ulaşmıştı. Profesyonel kariyerinde daha önceki kulüpleri Naiconal, Porto ve Sao Paulo olan tecrübeli savunmacı 4 kulüple lig maçlarında toplam 16 gole adını yazmıştırdı. Maicon, Aslan’da bir hücum oyuncusu gibi istatistik ortaya koydu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...