Geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş, Trabzon'a da 2 puan kaptırdı

Düzenleyen:
Geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş, Trabzon'a da 2 puan kaptırdı

SPOR Haberleri

Talisca’nın müthiş golüne eski Kartal Olcay Şahan cevap verdi. Jeremain Lens siyah-beyazlı formayla siftah yapsa da Rodallega skoru ilan etti. Beşiktaş son iki haftada 5 puan kaybetti

Uğur Aktan - Derbide yaşadığı ağır hasar ve moral bozukluğunu Leipzig zaferiyle telafi eden Beşiktaş, Alanyaspor karşısında büyük bir şok yaşayan Trabzonspor’u ağırladı Vodafone Park’ta. Her iki takımın da hızlı ve dikine futbol oynamayı amaçlaması sayesinde yüksek bir tempoya sahne olan karşılaşma, futbolseverlere seyir zevki oldukça yüksek bir 90 dakika yaşattı. Temponun bir an olsun düşmediği mücadelede sarı kartlar havada uçuşurken, top da bir tenis maçını andırırcasına iki yarı alan arasında her an gidip geldi. 

> Usta işi goller
Maça atak bir futbolla başlayan Beşiktaş henüz 4. dakikada Talisca ile gole yaklaşsa da Brezilyalı oyuncunun frikiği kaleyi bulmadı. Gol arayışlarını sürdüren Sambacı, 13’te Babel ile girdiği verkaç sonucu ceza sahası dışından vurduğu plaseyle takımını öne geçirdi: 1-0. Golden sonra hızı kesilen Beşiktaş’ın beraberlik golünü kalesinde görmesi ise uzun sürmedi. 21’de Abdülkadir’in pasıyla topla buluşan Olcay yerden, köşeye ve düzgün vurdu: 1-1. Kalan bölümde Sosa’nın frikiklerinden sonuç çıkmayınca ilk 45 dakika eşitlikle sona erdi: 1-1.

> Lens attı ama...
İkinci yarıya bu sezon hiç forma giymeyen Gökhan Gönül ile başlayan Beşiktaş, aradığı golü 58’de buldu. Çapraz koşuyla savunmayı yanıltan Lens, Talisca’nın pasıyla topla buluştuğu pozisyonda sert vurdu ve çıkıp çıkmama konusunda tereddüt yaşayan Onur’u mağlup etti: 2-1. 79’da kontra atak sonucu Onur ile bir kez daha karşı karşıya kalan Hollandalı bu defa kötü vurunca maçın kırılma anlarından biri yaşandı. 1 dakika sonrasında Yusuf Yazıcı’nın sağdan ortasına zor pozisyonda olmasına rağmen çok şık bir kafa vuruşu yapan Rodallega maçın skorunu belirledi: 2-2. 

Bir tek skor eksik
Dün başarılı kurtarışlar yapan Beşiktaş’ın İspanyol kalecisi Fabri, “Şampiyonlar Ligi yorgunluğu vardı ancak iyi reaksiyon gösterdik. Skor hariç her şeyi yaptık. Maçı da hak ettik ancak skoru bulamadık. Herhalde bir adım eksik attım Rodallega’nın attığı golde. Daha iyisini yapabilirdim” şeklinde konuştu.

Ekonomik olmalıydık 
Beşiktaş’ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe, “Bizim için çok zor bir maç oldu. Maçı biraz daha kontrol edebilirdik. Zorlu bir haftadan geliyoruz, yorgunluk vardı. Gücümüzü biraz daha ekonomik kullanmalıydık. Maçın sonunda talihsiz bir gol yedik. Futbolda bunlar oluyor” açıklaması yaptı.

 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...