Dönüm noktası Lens’ten

Düzenleyen:
Dönüm noktası Lens’ten

SPOR Haberleri

Futbol fırsatları değerlendirme oyunu. Eğer girdiğiniz pozisyonlarda yanlış kararlar verirseniz rüzgar bir anda terse dönebiliyor.

Dünkü maçta da işte böyle bir an yaşandı. Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan ve büyük bir sevinç yaşayan Jeremain Lens ardından öyle bir hata yaptı ki maçın dönüm noktası oldu. Karşılaşmanın 79. dakikasında Beşiktaş 2-1 öndeyken bir anda kaleci Onur Kıvrak’la karşı karşıya kalan futbolcu yanında bomboş durumda bulunan Cenk Tosun beklerken gole gitmeyi düşündü. Lens topu çok kötü kullanınca siyah-beyazlı takım 3. golden ve maçı o noktada bitirmekten mahrum kaldı. Lens de kahraman olmaktan elbette. Bu pozisyonun hemen ardından Trabzonspor Rodallega ile golü bulunca Beşiktaş altın değerinde iki puan kaybetti.

Devlere aynı tarife
Trabzonspor bu sezon önem derecesi yüksek maçlarda aynı skoru almasıyla dikkat çekiyor. Ersun Yanal’ın takımı deplasmanda oynadığı F.Bahçe, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarının hepsinden 2-2’lik skorla ayrıldı ve hiç yenilmedi. 

5 puan önemli değil
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Derbide gördüğümüz kırmızı kartların bedelini ödedik. G.Saray’la 5 puan fark önemli değil. Onların daha zorlu maçları var. Negredo’nun hareketini hoş karşılamadık. Keşke yapmasaydı” sözlerini kullandı.

Çiçek: Ah Lens...
Cezalı Şenol Güneş’in yokluğunda takımı yöneten Yardımcı Antrenör Şeref Çiçek, “İki takım da kazanmak istedi. Kırılma anı 2-1’ken Lens’in karşı karşıya kaçırdığı pozisyondu. Oradan sonra berabere kalmazdık” değerlendirmesi yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...