Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazadan son anda kurtuldular

Düzenleyen:
Kazadan son anda kurtuldular

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir otomobil ile motosiklet çarpıştı.

 Kazasının etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkada oturan yolcu taklalar atarak market önünde bekleyen vatandaşların üstüne savruldu. vatandaşlar kazadan kıl payı kurtulurken o anlar güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Yeniköy Mahallesi Turgutreis caddesinde önceki gün meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan bir araç ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette bulunan sürücü ve arkasında oturan kadın yolcu çarpmanın etkisiyle marketin önüne savruldu. Taklalar atarak market önünde bulunan vatandaşların üstüne düşen motosiklet sürücüsü ve kadın yolcu kazada hafif şekilde yaralandı. Market çalışanı ile bir vatandaş ise kazadan kıl payı kurtuldu. Kazada kafalarını betona çarpan iki kişinin kask takması ise hayatlarını kurtardı.

112 ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte yaralılar Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın şokunu atlatamayan motosiklet sürücüsünün ise vatandaşlar tarafından sakinleştirildiği görüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...