Süper Lig'de goller yabancılardan

Düzenleyen:
Süper Lig'de goller yabancılardan

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 7. hafta tamamlanırken, atılan gol sayısı ise 209'u buldu. Yabancı uyruklu futbolcuların atılan gollere yaptıkları katkılar dikkatlerden kaçmadı.

Milli takımın kritik maçları öncesi Süper Lig'de 7. hafta dün oynanan karşılaşmalarla kapandı. Ligde heyecan dozu giderek artarken, taraftarlar da adeta gole doydu. Bol gollü geçen sezonda 7 haftada toplam 209 kez gol sevinci yaşandı. 

GOLLERE YABANCI DAMGASI

Yedi haftada takımlar toplamda beş kez kendi kalelerine gol attı. Ligdeki 18 ekibin kaydettiği toplam 209 golden 148'i yabancı oyunculardan geldi. Yerli futbolcular ise 56 kez topu ağlarla buluşturmayı başardı. Geride kalan haftalarda oynanan 63 müsabakanın hiçbiri golsüz sona ermedi. Bu maçlarda atılan tüm gollerin yüzde 71'i yabancı oyuncuların imzasını taşıyor.

KRALLIK YARIŞI KIZIŞTI

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Alanyasporlu Vagner Love ve Göztepeli Adis Jahovic attıkları yedişer golle krallık için yarışıyorlar. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...