11 milyon euroluk bonservisi 3 Fenerli patron ödeyecek

11 milyon euroluk bonservisi 3 Fenerli patron ödeyecek

SPOR Haberleri

Oscar Cardozo'nun bonservis bedelini Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk karşılayacak.

Benfica'ya teklif edilen 11 milyon Euro'nun finansmanını Başkan Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk ile birlikte sarı lacivertli camianın önde gelen isimlerinden biri karşılayacak. Sarı lacivertlilerde transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Oscar Cardozo'nun bonservis bedelini, tıpkı Sow'da olduğu gibi ünlü F.Bahçeliler üstlenecek. Golcü futbolcu için Benfica'ya 11 milyon Euro teklif eden sarı lacivertlilerde bu parayı Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ve camianın önde gelen bir ismi karşılayacak. Gelecek sezon mayıs ayına, UEFA kriterlerine uyacak bir finansal yapıda girmek isteyen kulübün kasasından para çıkmaması için böyle bir formüle başvurulacak. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği Paraguaylı forvet için Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı çağrıyı kabul eden bu isimler, zor dönemde kulüplerine olan bağlılıklarını da göstermiş oldular. Bu transfer için Benfica'ya yüksek bir bonservis bedeli öneren Fenerbahçe de eğer Portekiz ekibi istenilen fiyata inerse ünlü futbolcuya sarı lacivertli formayı giydirecek. Oscar Cardozo'nun kendisi ile kesin olarak anlaşan Fenerbahçe, şimdi Benfica Kulübü'nün son kararını bekliyor.
AÇIKLAMAK İÇİN GÜN SAYILIYOR
3 Temmuz döneminde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan sarı lacivertli kulüpte Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ve Ali Koç, ceplerinden Moussa Sow'un 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini karşılamışlardı. Başkan Aziz Yıldırım ise Metris'te olduğu için bu transfere katkıda bulunamamıştı. Sarı lacivertliler, aynı zamanda yıldız futbolcunun teknik direktörü Jesus ile kavgalı olması nedeniyle de Benfica Kulübü'nü köşeye sıkıştırmış durumda. Bu gelişme sonrası Cardozo'nun önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.
BENFICA'NIN KARARI BEKLENİYOR
F.Bahçe Kulübü, Oscar Cardozo transferinin daha önce teklif edilen bonservis ücretinin kabul edilmesi halinde gerçekleşeceğini açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte, ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir. Bu bilgilendirme çerçevesinin dışında kalan, yazılı ve görsel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...