Erman Toroğlu'ndan Fırat Aydınus ve Caner Erkin yorumu

Düzenleyen:
Erman Toroğlu'ndan Fırat Aydınus ve Caner Erkin yorumu

SPOR Haberleri

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi.

Ünlü yorumcu eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Trabzonspor'un ligin 3 tehlikeli takımıyla deplasmanda kafa kafaya mücadele ediyor. Bu maçları kazanamaması net Ersun Yanal'ın hatası, oyuncu değişikliklerini zamanında yapamıyor. Ne hazırlanması, ne gelişmesi! Sen takımını hazırlayacaksın ve çıkıp oynayacaksın.

Rodellega'yı oynatacaksın, bu çocuk çıkıp oynuyor ama sen onu maçsız bırakıyorsun. Ersun Yanal ağlamayı bırak teknik direktörlük yap.

Olcay Şahan, golü attı ama sakin bir şekilde elini kaldırdı. Peki ya Caner Erkin ne yapıyor? Bir de Caner'e bakın! Beşiktaş Porto'da 2-0 galip taç atıyor Caner Erkin ve topu rakibe vuracakmış gibi yapıyor ve hakem geldi terbiyesizlik yapma diye uyardı. Neden böyle hareketler yapıyorsun Caner?

Lens bugün kötü oynamadı çok çalıştı. Son pozisyonda topu çıkarmadı, çıkarsaydı 3-1 olacaktı maçı bitirecekti.

Caner Erkin herhalde Talisca'yı Bilal Meşe sandı. Emniyet kemeri takılı adamın boğazını sıkmayı benzemez. Adam uçar, çakar. Caner Erkin, 3 büyük takımda da dayak yiyen tek futbolcu oldu!"

İşte Erman Toroğlu'nun ilk yarı değerlendirmesi:

"Negredo büyük iddialarla alındı, oynatıp, bakacaksın. Tek yapamadığın zaman, çift forvete döneceksin bazen. Medel de biraz el bombası. Her an infilak etmeye hazır. Kart görmeye müsait...

Şu ana kadar hakem Bülent Yıldırım kadar olmasa da, Bülent Yıldırım'ın yarısı kadar eyyam yaparak yönetti maçı. Fırat Aydınus'un, Pepe'nin elle müdahelesinin ardından sarı kart vermemesi eyyamın kralıydı. Aynı hakemin 2-3 farklı sarı kart uygulaması olamaz. O zaman eyyam yapmış olursun.

Yusuf'u beğenebilirim ama yedek de kalabilir. Ben takımın alacağı neticeye bakarım. O gün takımın yaptığı yemeğe bakarım. O gün karabiber atmam da başka bir şey atarım.

Bugün Beşiktaş'ın klasik Beşiktaş görüntüsü yok. Beşiktaş'ta bazı oyuncular, Avrupa ile lig maçında farklı mücadele ediyorlar. Trabzon ise beklediğimden iyi mücadele ediyor. Trabzonlu oyuncular olay bizde değil, hocada der gibi mücadele ediyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...