Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'nin sembolü Empire State bu fiyata satılıyor

ABD'nin sembolü Empire State bu fiyata satılıyor

DÜNYA Haberleri

New York'un en yüksek ikinci binası tarihi Empire State satılıyor. Binanın satışı için 2 ve 2,1 milyar dolarlık iki teklif yatırımcılara ulaştı.

Bir dönem El-Kaide saldırıları sonucu İkiz Kuleler yıkıldıktan nbsp; sonra New York'un en yüksek binası olan Empire State satılıyor… Binadaki kat sahiplerini ikna eden yapının büyük hissedarı Helmsley Gayri Menkul Ortaklığı'na bina için 2 ve 2.1 milyar dolarlık iki teklif geldi. Binanın kendisine 2.3 milyar dolar değer biçiliyor. Sadece yıllık vergisini ödemek bile 31 milyon dolar. 102 katlı bina tam olarak 443.2 metre yüksekliğinde. Binada toplam 102 kat bulunuyor. Bu katların 86 tanesinde iş merkezleri bulunurken geri kalan katlarda sanat galerileri ve restoranlar mevcut. Binaya günde ortalama 21 bin kişi sadece çalışmak için geliyor. Her gün binlerce ziyaretçi ise 102. Kattaki gözlem kulesinden enfes New York manzarasına bakmak için kuyruğa giriyor. Bina şu an New York'un en yüksek ikinci yapısı. Birincisi ise İkiz Kuleler'in yerine dikilen One World Trade Center. Ayrıca Empire State, nbsp; anten yüksekliği ile 527 m. olan Chicago'daki Sears Kulesi'nden sonra ABD'nin en yüksek ikinci binası konumunda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...