Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağaoğlu'nu delirttiler, Bakırköy'ün adını 46 koydu

- Güncelleme:
Ağaoğlu'nu delirttiler, Bakırköy'ün adını 46 koydu

Ekonomi Haberleri

Ağaoğlu, Veliefendi'deki 1 milyar dolarlık projeye Bakırköy 46 adını verdi. Peki bu 46 ismi nereden geliyor, Ali Ağaoğlu açıkladı...

Ağaoğlu'nun 1 milyar dolar satış değerine sahip Bakırköy 46 projesi basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı nbsp; Ali Ağaoğlu, grubun CEO'su Hasan Rahvalı, Genel Müdür Yardımcısı Levent Kutulu, Finansal Enstrumanlar Direktörü Niyazi Albay, Yurtdışı Yatırımlar Başkanı Samim Hatipoğlu ve projenin mimarı Ömer Çamoğlu katıldı Ali Ağaoğlu, nasın toplantısında gazetecilere "46 nereden geliyor" biliyor musunuz?' diye sordu. Ancak hiçbir gazeteci bilemedi. Sonra da Ağaoğlu, "Bu proje için beni gerçekten çok uğraştılar, delirttiler. Ben hayatım boyunca hiç şikayet etmedim ama gerçekten burada çok büyük bir emek verdik en sonunda beni bile 46'lık yaptılar. Biz de projenin adını nbsp; en sonunda latife olsun diye 46 koyduk." dedi.
Ağaoğlu, basın toplantısı öncesi Hasan Rahvalı ile birlikte hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi. Ağaoğlu, trafiğe takılmamak için toplantıya helikopteriyle geldi.
Ağaoğlu'nun Bakırköy'deki arazi projesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi itiraz etmiş, büyük uğraşlar sonunda bakanlıktan nbsp; onay alınmıştı.
Delilere 46 denir
Halk arasında 46'lı diye delilere verilen addır. Bir de hepimizin bildiği 46 deli raporu vardır. Peki niye delilere 46'lı denir veya 46 raporundaki 46 nereden gelir. Türk Ceza Kanunu'na göre cezai ehliyetini etkileyecek derecede psikiyatri hastası olanlar ya iyileşinceye kadar ruh hastalıkları hastanesinde kalmak zorundadır. Bir de bunlar indirimli ceza talebiyle yargılanırlar.
Halk arasında 46'lık raporu olarak bilinen bu madde tam tesekkullu devlet hastahanesinden, resmi makamlarca onaylandiktan sonra alinabilen deli oldugunuzu kanıtlayan resmi belge. 46 raporu olarak da bilinir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...