Ancelotti'ye 'minik takım'lı salvo

Düzenleyen:
Ancelotti'ye 'minik takım'lı salvo

SPOR Haberleri

Bayern Münih'te görevine son verilen teknik direktör Carlo Ancelotti’nin ardından eski futbolcuları görüşlerini dile getiriyor. Bu isimlerden Arjen Robben, Alman kulübünün minik takımında forma giyen oğlunun kendilerinden daha iyi antrenman yaptığını söyledi.

Geride kalan sezonda 15 puan farkla Bundesliga şampiyonu olan ve yeni sezona Şampiyonlar Ligi zaferine odaklanarak başlayan Bayern Münih hiç beklemediği bir başlangıç yaptı. İlk 7 hafta sonunda lider Dortmund'un 5 puan gerisinde kalan Bavyera ekibinde görevine son verilen teknik direktör Carlo Ancelotti hakkındaki çarpıcı yorumların sayısı artıyor. Tartışma konusu ise; İtalyan teknik adamın antrenmanları. 

Ancelotti ile birlikte görevine son verilen kondisyoner Giovanni Mauri’nin idmanlarından şikayetçi olan Neuer, Thomas Müller ve Boateng'in kulüp CEO'su Karl-Heinz Rummenigge'ye bu durumu bildirdiği ve sadece 3 dakika süren ısınma hareketlerinin sakatlıklara sebebiyet verdiğini söyledikleri öğrenildi. Deneyimli teknik adam hakkında en ağır eleştiri ise Arjen Robben'den geldi. 

Kicker'in haberine göre Hollandalı yıldız yaptıkları antrenmanların minik takımda forma giyen oğlunun yaptığı antrenmanlardan hafif olduğunu düşünüyor. ''Minik takımda oynayan oğlum bizden iyi antrenman yapıyor'' sözleriyle durumu yönetime aktaran 33 yaşındaki futbolcunun Ancelotti'nin kulüpten ayrılmasında etkili olduğu ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...