Fenerbahçeli futbolcu, verdiği pozla gündeme oturdu

Fenerbahçeli futbolcu, verdiği pozla gündeme oturdu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, Instagram hesabından paylaştığı ilginç fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, Instagram hesabından paylaştığı ilginç fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni sezon için nbsp; İstanbul'da çalışmlara başlayan yıldız oyuncu, barnbekü başında, iç çamaşırlı çektiği fotoğrafının altına ilginç bir yorumda bulundu. Ünlü futbolcu, "Benim adım Borat. Eğer yemek isterseniz pişiririm. Barbekü en iyisidir" notunu düştü. Sacha Baron Cohen'in ilk kez "Da Ali G Show" adlı programında tanıttığı kurgusal bir Kazak gazeteci ve televizyon muhabiri olan Borat Sagdiyev'e de gönderme yapan oyuncu fotoğrafın altında paylaştığı mesajında "Benim ikinci adım Borat. Eğer açsanız beni aramanız yeter. Ben size yemek yaparım. Barbekü en iyisidir." ifadelerini kullandı. FIFA'nın her yıl düzenlediği Puskas yılın golü ödülü için, Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un Gençlerbirliği filelerine gönderdiği vuruş geçen sene finale kalmıştı. Slovak futbolcunun finalde rakipleri ise Neymar ve Atletico Madrid'in yıldızı Radamel Falcao olarak açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...