Dışişleri Bakanlığı'ndan Las Vegas saldırısı hakkında flaş açıklama

Düzenleyen:
Dışişleri Bakanlığı'ndan Las Vegas saldırısı hakkında flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin yakın tarihindeki en kanlı saldırısı olarak kayıtlara geçen Las Vegas katliamı ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada saldırıda ölen ve yaralananlar arasında Türkiye vatandaşı olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen katliamla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "ABD'nin Las Vegas şehrinde bir otelde düzenlenen açık hava konseri sırasında gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan silahlı saldırıdan büyük üzüntü duyduk. Olayla ilgili gelişmeler tarafımızdan izlenmekte; ölü ve yaralılar arasında vatandaşlarımız olup olmadığı Los Angeles Başkonsolosluğumuzca yerel güvenlik makamları ve hastaneler nezdinde araştırılmaktadır. Bu menfur saldırıyı kınıyor, ABD halkının acısını paylaşıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...