Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHA'ya büyük onur

Düzenleyen:
İHA'ya büyük onur

GÜNDEM Haberleri

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Âdem Akalan, ‘Ölümün Kıyısından Polis Kurtardı’ başlıklı haber görüntüsüyle yılın en iyi televizyon ödülüne layık görüldü.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlût Yeni, 2016 yılı Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması sonuçlarını açıkladı. Yazılı basın, televizyon, yılın radyocusu, sayfa tasarımı, yılın internet gazetesi, fotoğraf yarışması kategorilerinde düzenlenen yarışmada, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Âdem Akalan, ‘Ölümün Kıyısından Polis Kurtardı’ başlıklı haber görüntüsüyle yılın en iyi televizyon ödülüne layık görüldü.
Ödüllerin belirlenmesinde jüri üyelerinin son derece titiz ve adil bir şekilde değerlendirme yaptığını belirten Antalya Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mevlût Yeni “Türk medyasının en prestijli ödülleri hâline gelen Antalya Basın Ödüllerine bu sene meslektaşlarımız yine büyük ilgi göstermiştir. Ödül törenlerimiz her yıl olduğu gibi emekçiye ve emeğe yakışır şekilde yapılacaktır. Gazeteciler bir yıl boyunca sahada sahne arkasında bin bir güçlükle çalışırken senede bir defa sahneye çıkmaktadır. Bu sebeple ödüller titizlikle seçilmektedir ve törenlerde aynı titizlikle yapılmaktadır. Ödül alan meslektaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca yarışmaya eser gönderen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Hiç kuşku yok ki, ödül alan meslektaşlarım diğer emekçiler adına da bu ödülü almaktadır” dedi. 
Yılın televizyon ödülleri şöyle açıklandı: Âdem Akalan-( İHA) (Ölümün Kıyısından Polis Kurtardı), program kategorisinde, Hasan Hatapçı-TRT Antalya (Akkarınlı Ebabil Kuşları), En iyi görüntü kategorisinde Bekir Bektaş - Anadolu Ajansı (Cabbar ile Metin’in 20 Yıllık Dostluğu). 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...