#}

Obradovic: Bu sezon işimiz çok daha zor

Düzenleyen:
Obradovic: Bu sezon işimiz çok daha zor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, medya gününde gazetecilerle bir araya geldi.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, medya gününde gazetecilerle bir araya geldi.  Avrupa Şampiyonası sebebiyle tam takım olarak çalışamadıklarını söyleyen  Başantrenör Zeljko Obradovic “Zadar Turnuvası’na eksik olan 6 oyuncumuz geldi ve tek antrenmanla oynamaya başladık. 6 günde 6 maç yaptık. Çok zorlu bir programdı ama takım reaksiyonu çok güzeldi. Neleri düzeltmemiz gerektiğini gördük. Oyuncuların tavrı ve davranışları gerçekten çok güzel. Ekibe yeni katılanlar da var ve bir bütün olarak en güzel şekilde çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı. 
> Bogdan’a teşekkür
Takımdan ayrılan Ekpe Udoh ve Bogdan Bogdanovic’e teşekkür eden Obradovic “Giden oyunculara teşekkür etmek için güzel bir fırsat daha var. Ekpe ve Bogdan’a katkıları için bir kere daha teşekkür etmek istiyorum” dedi. Bu sezonun geçen sezona göre çok daha zorlu geçeceğini söyleyen Obra “Bir sene öncesinin Avrupa Şampiyonu olan takımına karşı bütün takımlar farklı bir motivasyonla oynayacağı için işimiz daha da zor olacak. Bunu zaten hazırlık turnuvalarında gördük” açıklamasında bulundu. 
> Savaşacağız
Bu yıl Final-Four’ın kendi ülkesi olan Sırbistan’da yapılacak olmasıyla ilgili konuşan Obradovic “Final-Four nerede oynanırsa oynansın her zaman bizim hedefimizde olacak. Bu takım herkesle mücadele edebilecek şekilde hazırlandı. Gittiğimiz her yerde savaşacağız” dedi. FIBA ile Euroleague arasındaki çekişme ile ilgili de konuşan Obradovic “Aslında sorunun cevabı çok basit. Oyuncular kulüpleriyle kontrat imzalıyor ve zorunlulukları antrenman ve maçlarda bulunmak. Böylece durum çok net oluyor” diyerek sözlerini tamamladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...