Önce kavga ettiler, sonra barıştılar

Düzenleyen:
Önce kavga ettiler, sonra barıştılar

SPOR Haberleri

Maçların gergin, hırslı ve agresif ismi Caner Erkin’in Talisca ile soyunma odasındaki kavgası tatlıya bağlandı. Talisca “Biz kardeşiz” derken Caner de “En büyük Beşiktaş “mesajını yolladı

Fenerbahçe derbisinden etkilenenlerden ve bunu devam ettirenlerden birisi de Caner Erkin oldu. Kadıköy’de ev sahibi taraftarın küfürlerine ve protestosuna maruz kalan, Beşiktaş seyircisinin önünde ise diz çöken Caner, Trabzon maçında çok gergindi. İlk dakikadan itibaren hırsıyla dikkat çeken Caner sonrasında pas kavgalarına girdi. Önce Babel ile saha içinde kısa süreli sözlü atışma yaşadı ardından soyunma odasında Talisca’ya sataştı. Sebebi yine “pas”tı. Müsait durumda kendine top atılmamasına kızmıştı. Fiziki temasa kadar varan olay sonrasında tatlıya bağlandı. Bu durumda devreye giren isim cezalı olduğu için tribünden maçı izleyen teknik direktör Şenol Güneş’ti. İki oyuncuyu da sert dille uyardı. 
> Sosyal bütünleşme!
Önce kulübün resmî sitesinden bilgilendirme geldi. Tartışma olduğu ancak yumruklaşma ve uçak tekme olmadığı vurgulandı. Ardından Talisca, Instagram hesabından Caner Erkin ile fotoğrafını paylaştı altına da “Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye sevindirmeye devam edeceğiz” notunu düştü. Caner Erkin de Instagram hesabından “En büyük Beşiktaş” yazılı bir resim paylaşarak “Her şey takımın iyiliği için. En büyük Beşiktaş” ifadelerine yer verdi. Millî değerimiz olan Caner’in Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Beşiktaş’ta takım arkadaşlarıyla kavgası kariyerindeki olumsuzluklardandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...