Fener'in artçıları, Kartal'ı sarsıyor

Düzenleyen:
Fener'in artçıları, Kartal'ı sarsıyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon kupada Robin van Persie’nin tahrikleri sonrası Tosic ve Şenol Güneş’i kaybeden siyah-beyazlılar sonrasında Karabük’e yenilmişti. Şimdi ise olaylı ve kırmızı Fener derbisi sonrası, Trabzon beraberliği geldi, futbolcular gerildi, iş soyunma odası kavgasına kadar gitti

Kara Kartal, Fenerbahçe derbilerini kaldıramıyor! Psikolojik faktörlerin devreye girdiği ve hakem yönetimlerinin ön plana çıktığı maçlar sonrası siyah-beyazlılar ağır hasarlarla karşılaşıyor. Son iki sezondur yaşananlar ortada. Detaylandıralım. 5 Şubat 2017. Yer Vodafone Park. Beşiktaş, Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış, Kanarya maçı tahrikleriyle de Tosic’i attıran Robin van Persie’nin golüyle 1-0 kazanmıştı. Ki o maçta teknik direktör Şenol Güneş devre arasında Kjaer’in çenesini tutmuş ve 1 maç ceza almıştı. 10 Şubat’ta lig maçı için Karabük deplasmanına giden Tosic ve Güneş’ten yoksun siyah-beyazlılar mücadeleden 2-1 yenik ayrılmıştı.

> Takım içi olaylar
Gelelim bu sezona... Önceki hafta Fenerbahçe ile Kadıköy’de karşılaşan ve yine hakemin Ali Palabıyık olduğu mücadele “kırmızı derbiye” dönüşmüştü. Atiba, Quaresma ve Oğuzhan kırmızı görmüş, Şenol Güneş de sportmenliğe aykırı hareketten 1 maçtan men cezası almıştı. Takım da 2-1 mağluptu. Ve bütün bu cezalar Trabzonspor maçında çekildi ama Beşiktaş’ın değişmeyen gerçeği yine görüldü. Bunu ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de “Fenerbahçe maçındaki kartların bedelini ödedik” diyerek itiraf etti. Beşiktaş bu sezon iç sahada ilk puan kaybını yaşarken skora bağlı gerilimler de kendini gösterdi. Negredo’nun oyundan çıkmasına bozulması, soyunma odasında Talisca ile Caner arasında yaşananlar olayı özetledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...