Hırvat hocanın aklında şimdiden 2 hafta sonraki maç var

Düzenleyen:
Hırvat hocanın aklında şimdiden 2 hafta sonraki maç var

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, derbiyi ‘puan farkını açmak’ anlamında büyük bir fırsat olarak görüyor. Takımına iki gün izin veren Tudor, Florya’ya kapanıp şimdiden dersine çalışmaya başladı

Bu sezon rakiplerini silindir gibi ezip geçen ve liderlik koltuğunda ligin keyfini çıkaran Galatasaray’ı şimdiden derbi heyecanı sardı. Ligde sahasındaki 4. maçı da kazanan ve fire vermeden yoluna devam eden sarı-kırmızılılarda, teknik direktör İgor Tudor derbi planlarına başladı. Hırvat çalıştırıcı her ne kadar, bir sonraki rakipleri Konyaspor dışında yorum yapmak istemese de, Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları Fenerbahçe derbisini büyük fırsat olarak görüyor. 7 hafta sonunda tarihî rakiplerinden Beşiktaş’ın 5, Fenerbahçe’nin ise tam 8 puan önünde bulunan Galatasaray’da Tudor, Konyaspor’u da yenip öncelikle bu farkı hiç değilse korumayı hedefliyor. Tudor’un asıl hedefi ise Türk Telekom Stadı’nda Fenerbahçe’yi devirip, şampiyonluk yarışından koparmak. 
> Hedef namağlup bitirmek
Galatasaray’da bir başka hedef de ilk yarıyı namağlup lider bitirmek. Şu anda ligin yenilgisiz tek takımı durumundaki Aslan, 2018’e namağlup unvanını koruyarak girmek istiyor. Geride kalan 7 haftada puanını 19’a çıkaran ve 2009-2010 sezonundaki başarıyı yakalayan Galatasaray, son 8 sezonun en iyi başlangıcını yaptı. Teknik direktör Tudor, Rijkaard’ı yakalarken, sarı-kırmızılı takım ilk 7 haftada 19 puan topladığı daha önceki 6 sezonun 4’ünü şampiyon olarak bitirmişti. Yüzde hesabı yapıldığında Aslan, 19 puanlı sezonların yüzde 66’sında şampiyon oldu. Sarı-kırmızılılar bu sezon ipi en önde göğüsleyip önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde yer almak istiyor.  Yönetim böylece hem güven tazeleyecek hem de kesenin ağzını doldurmak için çok önemli bir kaynağın kapısını çalacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...