Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş ile köprüler atıldı!

Düzenleyen:
Şenol Güneş ile köprüler atıldı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaşanan soğukluk giderilmeyince kaçınılmaz son gerçekleşti...

İzlanda ve Finlandiya ile oynanacak maçlar için kılı kırk yaran ve en iyi kadroyu kurmak için çaba gösteren A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile Şenol Güneş arasındaki soğukluk bir türlü dinmedi.

İyi bir kadro kurmak için her teknik direktör ile görüşen, takıma almayı düşündüğü her futbolcuyla konuşan Rumen teknik adamın sadece Güneş ile irtibata geçmediği ortaya çıktı.

Yanal ile arası iyi

Göreve gelmesinin ardından her kulüple diyaloğa girmek için çaba gösteren Lucescu, Beşiktaş’ın maçını izlemek stada gitmiş, bunun ardından da Şenol Hoca, tecrübeli teknik adamı uzun süre bekletmişti. Güneş’in bu tavrını unutmayan ay-yıldızlı ekibin patronu, Güneş’i hiç arayıp sormadı.

Lucescu’nun en çok konuşup, fikir almaktan zevk aldığı isim ise Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal... Tecrübeli çalıştırıcıdan birçok konuda bilgi alan ve öğrencilerinin durumu hakkında fikir sahibi olan Rumen çalıştırıcının, bu diyaloglar sonrasında Volkan Şen’i almaya karar verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...