Geçici işçi kadrosu için 4 bin başvuru

Düzenleyen:
Geçici işçi kadrosu için 4 bin başvuru

Ekonomi Haberleri

Kilis'te, milli eğitim müdürlüklerinin temizlik işleri için açılan 200 kişilik kadroya 4 bin kişi başvuru yaptı

Kilis'te, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı  (TYÇP) kapsamında, milli eğitim müdürlüklerinin temizlik işleri için açılan 200  kişilik kadroya 4 bin başvuru alındı.Başvuru sayısının fazla olması dolayısıyla 7 Aralık Stadyumunda  düzenlenen kura çekimi, noter huzurunda gerçekleştirildi.Tribünlerde bekleyen 4 bin kişi, kura çekimini heyecanla izledi.Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, kura çekimi sonucu isimleri belirlenen 200 kişinin 9 ay il ve ilçe  milli eğitim müdürlüklerinde istihdam edileceğini söyledi.

Kuranın noter huzurunda gerçekleştirildiğine işaret eden Köksal,  "İstihdam edilecek kişiler ilde ve ilçelerde çalışacak. Noter çekimlerimizin bir  güzelliği de şu, yedek çalışacak kişileri de noter huzurunda çekiyoruz. Şeffaf ve  demokratik bir şekilde kura çekimi yapılıyor. Okullarımızın, çocuklarımızın daha  iyi bir eğitim görmesi için bu tür çalışmalara devam edeceğiz." diye konuştu.Kurada ismi çıkanlardan Mahmut Kudeyt de ilk kez bir işte çalışıp  ailesine maddi destekte bulunabileceği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...