Abdullah Gül'den Talabani için taziye mesajı

Düzenleyen:
Abdullah Gül'den Talabani için taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani için Twitter'dan taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi- Şahsi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Gül, Talabani ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak, ''Bağdat ziyaretimde Kerkük’ün Türkmen, Kürt ve Arapların eşit temsil edildiği özel bir yönetim altında olması gerektiği konusunda mutabık kalmıştık. Bu düşüncesinde de samimiydi.'' ifadelerini kullandı.

İşte 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Twitter'dan paylaştığı o mesaj:

''Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani’ye Allah’tan rahmet, tüm Irak halkına başsağlığı diliyorum. Irak eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani’ye Allah’tan rahmet, tüm Irak halkına başsağlığı diliyorum. Bağdat ziyaretimde Kerkük’ün Türkmen, Kürt ve Arapların eşit temsil edildiği özel bir yönetim altında olması gerektiği konusunda mutabık kalmıştık. Bu düşüncesinde de samimiydi. Umarım bu fikir tekrar canlandırılır.''

Abdullah Gül'den Talabani için taziye mesajı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...