Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki aile arasında kavga

Düzenleyen:
İki aile arasında kavga

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de 2 aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, bir ailenin yaşadığı çadır ateşe verildi. Polis ekipleri kavgayı ayırırken, itfaiye ekipleri de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çadırda çıkan yangını söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, Anbar Mahallesi Erdek Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, çadırda yaşayan 2 aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine kavgaya taraf bir ailenin yaşadığı çadır ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de kavgaya karışan tarafları ayırdı. Çadırda çıkan yangın kısa süre içerisinde söndürülürken, polis ekipleri de kavgaya karışan aileyi geniş güvenlik önlemleri arasında bölgeden uzaklaştırdı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...