Havaalanı mı, eğlence merkezi mi

Havaalanı mı, eğlence merkezi mi

GÜNDEM Haberleri

Havaalanları, çeşitliliği gittikçe artan hizmetler sunmaya başladı. Yapılan bir araştırmada insanların en çok arzu ettikleri şeyler de belirlendi.

Son yıllarda havaalanları, çeşitliliği gittikçe artan hizmetler sunmaya başladı. Yapılan bir araştırmada insanların en çok arzu ettikleri şeyler de az çok belirlendi. Sonuç ise şaşırtıcı, en çok istenen şey sinema. Aslında düşününce günümüzün uzun rötarları ve aktarmalı uçuşları nbsp;2 saatlik bir film için oldukça uygun. Böylelikle hem yolcular için bir eğlence hem de havaalanı için ek gelir elde edilmiş oluyor. Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda bu imkan mevcut. Hatta 3 boyutlu IMAX seçeneği ile beraber. Singapore Changi Havalimanı'nda ise iki adet sinema mevcut. Yolcuların en havaalanından sonra en çok istedikleri ikinci hizmet uyku kabinleri olarak, kütüphane üçüncü sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...