Yusuf Yazıcı için üç kulüp kapıda

Yusuf Yazıcı için üç kulüp kapıda

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Yusuf Yazıcı’yı transfer etmek için Avrupa’dan üç kulüp ciddi şekilde bastırıyor” diye konuştu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımın son durumu ile ilgili BeIN Sports'a açıklamalarda bulundu. "Puan tablosundaki durumumuz tatminkar değil" ifadesini kullanan Usta, "İstanbul'da zor deplasmanlara çıktık ve bu maçları genel anlamda iyi noktaladık. Özellikle Anadolu maçlarında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Milli maçlar arasından sonra seri galibiyetlere başlama zamanı" dedi. Yerli oyuncuların tartışıldığı dönemde Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü Türk futboluna kazandırdıklarını vurgulayan Muharrem Usta, "Yusuf Yazıcı için Avrupa'dan üç kulüp çok ciddi şekilde bastırıyor. Abdülkadir Ömür için de Avrupa kulüpleri randevu istiyorlar ama onlar yolun başında. Her ikisi de sezon sonuna kadar bizimle olacak, şu an için onları satma gibi bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.

 

Trabzonspor, A Milli Takıma 4 futbolcu göndermenin gururunu yaşıyor. Mircea Lucescu'nun duyurduğu kadroda Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Volkan Şen ve Burak Yılmaz yer alırken, bordomavilileri Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş üçer, Dortmund ise iki oyuncu ile takip etti. Trabzonspor, Dört Büyükler arasında U21 Milli Takımı'na da 3 isimle en çok oyuncu gönderen takım durumunda bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...