Josef De Souza: Kalmamı isterlerse buradayım

Josef De Souza: Kalmamı isterlerse buradayım

SPOR Haberleri

İngiltere'ye transferi son anda gerçekleşmeyince, Fenerbahçe'de kalan Josef de Souza bu durumdan pişman olmadığını söyledi.

Brezilyalı yıldız, İstanbul'daki yaşamından, şampiyonluk hedeflerine, teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımındaki yeni görevine kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı. İşte o sözler: "West Bromwich Albion'dan sezon başı Fenerbahçe'ye benimle ilgili bir teklif geldi. O dönem kamuoyunda belli paralar konuşuldu. Görüşmeler iki kulüp arasında bir süre sürdü. Premier League'de oynamayı her zaman çok isterim. Ama bu transfer için doğru an değildi."

FENERBAHÇE'YE VERECEK ÇOK ŞEYİM VAR
Benim hala Fenerbahçe'ye verecek çok şeyim var. Burada kaldım ve bu kararımın doğru olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş maçı da bana göre bunun bir ispatıdır. Olur da bir gün Chelsea, Arsenal, Liverpool gibi takımlardan bir teklif gelirse o zaman durum farklı gelişebilir."

TÜRKİYE, BREZİLYA'DAN ÇOK DAHA GÜVENLİ
BEN Rio de Janeirolu'yum. Rio çok sevdiğim bir şehir. Futbolu bıraktıktan sonra da hayatımı orada geçireceğim. Ama ikinci sırada kesinlikle İstanbul geliyor. Son derece güzel, etkileyici bir yer. Bir dönem İstanbul'da üzücü olaylar yaşandı. İnsanlar yurt dışından buraya baktıklarında korkuyla benimle konuşuyorlardı. Ama ben her zaman olumlu düşüncelerimi o dönemde de aktarmaya devam ettim. İstanbul'da yılda bir kere böyle olaylar yaşansa da Brezilya'da her gün güvenlikle ilgili olaylar oluyor. İstanbul'da güvenlik daha iyi sağlanmış durumda. Kendimi burada güvende ve huzurlu hissediyorum. Sözleşme yenileme fırsatım olursa, 6-7 yıl kalmak isterim.

ALEX'TEN KOCAMAN'A ÖVGÜ!
F.Bahçe'den 2012'de Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılan Alex de Souza eski günlere sünger çektiğini gösterdi. Bir takipçisinin sosyal medyada "Kocaman ile çekilmiş fotoğrafını göndererek "Kaptan bu kim" sorusuna Alex, "Aykut Kocaman! Kulübün efsanesi" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...