Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milyoner katil

Düzenleyen:
Milyoner katil

DÜNYA Haberleri

59 kişinin ölümüne, 527 kişinin de yaralanmasına yol açan Stephen Paddock’un kumarda yüklü miktarda para kazandığı ancak daha sonra kaybettiği ortaya çıktı

ABD, Las Vegas şehrindeki konsere yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin yasını tutarken katliamla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Otomatik silah kullanarak 59 kişinin ölümüne, 527 kişinin de yaralanmasına yol açan Stephen Paddock’un (64) perşembe günü Mandalay Bay Otel’e gelerek birlikte yaşadığı Merilu Danley (62) adına oda kiraladığı ortaya çıktı. Katliamı önceden planlayan Paddock, 10 çanta içine yerleştirdiği 23 silahı tek başına otel odasına taşıdı. Silahları dolduran Paddock, konser başladıktan sonra otelin iki penceresini kırarak ateş etmeye başladı. Otomatik silahı ise tripotla sabitleyen Paddock, ABD tarihinin en büyük katliamını gerçekleştirdi. 
CEPHANELİK GİBİ
Polis, yerini tespit ettiği Paddock’un bulunduğu odaya operasyon düzenledi. Kapı havaya uçurulduğu sırada Paddock, intihar etti. Katilin kimliğinin belirlenmesinin ardından Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Paddock’un evine operasyon düzenledi. Adeta bir cephaneliğe sahip olan Paddock’un evinden de 19 silahla birlikte binlerce mermi ile amonyum nitrat bulundu. 
GAYRİMENKUL ZENGİNİ
Katilin Kardeşi Eric, “Gayrimenkulde büyük bir servet elde etmişti. Ancak kumardan büyük paralar kazanmıştı. Emekli olduktan sonra Japon kız arkadaşı Marilou Danley ile 400 bin dolarlık evde yaşıyordu. Hiçbir suç kaydı yoktu. Askeri eğitim almamış ve herhangi politik, siyasi veya dini grupla bağlantısı yoktu. Kumar tutkunuydu ve ilk başlarda günlük 100 dolarlık kumar oynuyordu. Son zamanlarda bu rakam 20 bin, hatta 30 bin dolara kadar yükselmişti. Poker ve slot makinelerini tercih ediyordu, kazandıktan sonra bazen fotoğrafını çekip gönderiyordu. Ancak son zamanlarda maddi sıkıntı içinde olduğunu söylüyordu. Yine de böyle bir şey yapmasına çok şaşırdım” dedi. 
Polis ise, şu ana kadar yapılan araştırmalarda Paddock’un neden böyle bir katliamı yaptığının belirlenmediğini açıkladı. Öte yandan saldırının ardından terör örgütü DEAŞ saldırıyı üstlenmişti. Ancak FBI, örgütün saldırıyı gerçekleştirdiğine dair herhangi bir delilin bulunmadığını açıkladı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...