Ömür, Trabzonsporlu taraftarlarını mest ediyor

Düzenleyen:
Ömür, Trabzonsporlu taraftarlarını mest ediyor

SPOR Haberleri

Top ayağına çok yakışıyor. Oyunu çok iyi okuyor. Bencil değil, tam bir takım oyuncusu. Modric’e benzetilen genç yıldız Avrupa devlerinin de radarında

Trabzonspor’un müthiş yeteneği Abdülkadir Ömür ışıl ışıl parlıyor. Yusuf Yazıcı kendisine gelen övgülerden sonra “Altyapımızda çok daha iyi oyuncular var” demiş ve Abdülkadir’i işaret etmişti. Harika çocuk formayı kapar kapmaz taraflı tarafsız bütün futbolseverlerin büyük beğenisini topladı. Son oynanan Beşiktaş maçında da büyük yıldızların arasından sıyrılıp kendini göstermeyi başardı. İlk golün asistini yapıp 3 defa rakiplerini çalımla geçti. 8 de ikili mücadele kazandı. Abdülkadir sadece ilk yarıda yüzde 94,7 başarıyla pas yapıp 4 ikili mücadele kazandı. Sadece istatistikler değildi genç yıldızın parlamasını sağlayan. Abdülkadir henüz 18 yaşında olmasına rağmen üst düzey futbol görüşüne sahip. Ne zaman nerede duracağını bilmesi en önemli artılarından biri. Pozisyon takibi inanılmaz. Şutları çok tehlikeli, çalımları kusursuz. Ayrıca bencil değil tam bir takım oyuncusu. Bu özellikleriyle Hırvat yıldız Luka Modric’e benzetiliyor. 
> Muharrem Usta: İkisini de istiyorlar 
Bordo-mavili taraftarlar böylesine önemli bir yeteneğin takımlarında olmasından dolayı büyük bir gurur yaşarken, tedirginlik de beraberinde geldi. Abdülkadir için bir iddia var ki yenilir, yutulur gibi değil. Bayern Münih’in Trabzon’la 2022’ye kadar sözleşme yapan genç futbolcuyu 38 milyon avroya istediği dedikoduları var. Ömür’ü ayrıca Benfica da yakın radarında tutuyor. Başkan Muharrem Usta dün Yazıcı ve Ömür için açıklamalar yaptı. Usta, “Yusuf Yazıcı’yı Avrupa’dan üç kulüp istiyor. Çok ciddi şekilde bastırıyorlar. Abdülkadir için de Avrupa kulüpleri bizden randevu istiyorlar ama onlar yolun başında. İki gencimiz de sezon sonuna kadar bizimle kalacak. Terbiyeli ve kolay şımarmayacak gençler” sözlerini kullandı.
A MİLLÎ HAYALİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın gözdeleri arasına giren ve formayı artık kaptırması oldukça zor gözüken Abdülkadir, bu gelişmelerin yanında A Millî formanın hayallerini kuruyor. Mircea Lucescu’nun, genç yıldızı İzlanda ve Finlandiya maçlarınının aday kadrosuna çağırmaması bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti. Oğuzhan Özyakup Hırvatistan maçı öncesi gelen tepkiler üzerine son anda millî takıma davet edilmişti.
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...